Zoekmachine Optimalisatie

Het verschil maken door op alle fronten beter te zijn.

Concurrerende website = ontwerp + techniek + inhoud + promotie

SEO is een werkstroom

Zoekmachineoptimalisatie is een continue proces:

1. In overleg met u bepalen we de doelen en planning
2. Wij verzorgen de uitvoering en controles
3. U ontvangt rapportages t.b.v. voortgangscontrole.

Succes door kennis te delen en samen te werken:
Uw kennis van de branche, producten, diensten en concurrenten samen met onze zoekmachine specialisatie en netwerk zijn de sleutel tot succes. Regelmatig de voortgang bespreken is van groot belang.

Continue Zoekmachine Optimalisatie

"De afzonderlijke delen van zoekmachine optimalisatie zijn bewerkelijk maar niet moeilijk, de balans vinden is complex."

Zorgen dat uw website zo aantrekkelijk is én zo soepel loopt als nodig om hoog in zoekresultaat pagina’s van zoekmachines te komen.

Uitgebalanceerde SEO vergroot de kans om meer website bezoekers te verwelkomen. Volgende stap is het omzetten van de bezoekers tot klanten.

Vervolgens kunnen er acties uitgezet worden om deze nieuwe klanten te overtuigen om vaste klanten te worden. Ultiem doel: Deze vaste klanten omzetten tot ambassadeurs welke uw bedrijf aanbevelen.

De balans van zoekmachine optimalisatie

We zorgen voor de juiste balans tussen ontwerp, techniek, inhoud en promotie waarmee doelen behaalt kunnen worden.

Een online marketing bureau die u begrijpt

De weg naar succes heeft stevige ondergrond nodig: we geven advies in een gratis gesprek of e-mail.

Wilt u het advies zelf in praktijk brengen? Respect. We volgen u graag op weg naar uw online groei. 

Wilt u ons de online doelen laten halen? Dank voor uw vertrouwen. We bestuderen uw branche, uw bedrijf en uw concurrentie en starten direct met online succes. 

Gratis advies zodat u direct kunt starten

Stuur uw vraag, we helpen u graag op weg.

De SEO-strategie bepalen en uitvoeren t.b.v. uw groei

Het gaat erom hoe we acties vormgeven en uitzetten welke zijn bedoeld om uw webpagina(‘s) in de top te krijgen in de natuurlijke zoekresultaten van Google. Dat bereiken we mét de trefwoorden welke zijn voortgekomen uit het zoekwoord onderzoek. Dit onderzoek en de acties zijn nodig om relevante webpagina bezoekers te verwelkomen.

Vanaf dat moment komen deze bezoekers in aanraking met uw producten of diensten en volgen er realistische kansen op online succes. Stap voor stap groeien uw kansen en omzet.

Voorbeeld d.d. 15 februari 2021 van resultaten van ons zoekwoord onderzoek en zoekmachine optimalisatie
Voorbeeld d.d. 15 februari 2021 van resultaten van ons zoekwoord onderzoek en zoekmachine optimalisatie

In 4 stappen naar top posities in natuurlijke zoekresultaten:

1. Ontwerp afgestemd op de doelgroep: Mensen ontvangen in een stijl welke ze prettig vinden.

2. Techniek in overeenstemming met eisen: de hosting en website techniek moet optimaal zijn voor vertrouwen.

3. Inhoud welke doelgroepen aanspreekt: teksten, afbeeldingen en evt meer media welke interessant zijn.

4. Promotie om snel te stijgen: linkbuilding, social mentions en advertenties om concurrenten te passeren.

Tools welke we gebruiken voor zoekmachine optimalisatie

Wat zijn belangrijke seo punten?

Stel realistische doelen voor organisch verkeer en beoordeel de prestaties aan de hand van metingen die voor jou belangrijk zijn. Maak je doelen dus SMARTSpecifiek > Meetbaar > Acceptabel > Realistisch > Tijdgebonden.

Het advies wat wij geven is SMART. Dit stelt zowel ons als onze klant in staat om SEO-taken te agenderen en succes te plannen. Elkaar begrijpen en snel schakelen om efficiënt de SEO-doelen te bereiken.

Ten onrechte wordt vaak bespaart op hosting. Dit is de pijler van veiligheid, flexibiliteit en online succes. Er gaat vaak voor duizenden euro’s investering verloren door gebrekkige hosting. Goede WordPress hosting kost > 20 euro per maand.

SEO succes wordt o.a. gebaseerd op het goed gebruiken van de juiste trefwoorden in de website. Zoekwoord onderzoek klinkt saai en is het soms ook,  maar het is wel de basis voor online succes. En dan wordt het interessant!

Zorg dat uw website logisch van opbouw is en dat bezoekers middels eenvoudig navigeren snel bij de gewenste inhoud komen. Uw website moet goed vindbaar zijn in zoekmachines, dat wordt mede mogelijk als informatie op uw website goed vindbaar is.

Geef uw website bezoekers wat ze willen: duidelijke teksten, opvallende afbeeldingen, interessante video’s van uw bedrijf, producten en diensten. Goede schrijvers, fotografen en videografen die hun werk afstemmen op uw doelen zijn goud waard!

Zoekmachines moeten uw kwaliteit EN ook uw activiteit kunnen bepalen. Zoekmachines kunnen een bedrijf niet beoordelen als deze niet actief is in social media, blogs, forums, reviews middels organische berichten of advertenties. Dus: wees online actief!

Het is zo simpel maar wordt te weinig gedaan: meten is weten. Probeer alle soorten online activiteiten uit en test op deze manier wat wel werkt en wat niet werkt voor uw bedrijf. En ga dan verbeteren wat wel werkt todat het fantastisch werkt!

SEO veranderd continue, wij veranderen mee om voor u te kunnen scoren. Bekijk uitleg van Neil Patel