WordPress Meertalig

Voeg meer talen in WordPress toe om ook anderstaligen te bereiken

Meertaligheid in WordPress moet goed om zoekmachine sancties te voorkomen

Hoe maak je WordPress meertalig?

Een nieuw publiek bereiken en nieuwe kansen creëren is een aantrekkelijk idee. Het is wel belangrijk dat u of uw medewerkers de extra talen voldoende beheersen.

Opzet van een meertalige WordPress website is lastig. Zoekmachines eisen dat u aangeeft welke webpagina’s vertalingen van elkaar zijn. Voldoe aan die eis, anders is de mogelijkheid groot dat uw website minder goed weergegeven wordt in zoekresultaten en u minder website bezoekers ontvangt.

U kunt het beste gebruik maken van een WordPress vertaal plugin. Deze zorgen dat u voldoet aan de verwachtingen van website bezoekers én aan de eisen die zoekmachines stellen. Dit zijn goede keuzes:

  • WPML: Sterk met optie tot externe vertaling;
  • TranslatePress: Zeer uitgebreide oplossing;
  • MultilingualPress: voor WordPress Multisites.
Proces van meerdere talen gebruiken in WordPress
Vraag advies voor een goede opzet van vertalingen in WordPress. Stuur desgewenst een email zodat we u op weg kunnen helpen.

"Een meertalige functie zit niet standaard in WordPress. Zorg dat u begrijpt hoe WordPress en de gekozen vertaalplugin werkt alvorens dit in te richten en te starten met vertalingen."

Zorg dat u grip krijgt op het vertaalproces in WordPress

Een website vertalen is arbeidsintensief

In geval u uw WordPress website in meerdere talen wilt gaan aanbieden, dan zult u alle taalspecifieke in kaart moeten brengen voor vertaling.

Websites hebben vele soorten teksten. Pagina teksten, teksten in afbeeldingen, WordPress thema teksten,  juridische teksten zoals privacyverklaring, teksten in webformulieren etc.

Meertaligheid is arbeidsinstensief: u moet telkens vertalen als u nieuwe webpagina’s aanmaakt of teksten van bestaande webpagina’s gaat aanpassen.

Daarnaast hebben teksten grote invloed op de vindbaarheid in zoekmachines. Win advies in alvorens te beginnen met WordPress vertalingen.

Een online marketing bureau die u begrijpt

De weg naar succes heeft stevige ondergrond nodig: we geven advies in een gratis gesprek of e-mail.

Wilt u het advies zelf in praktijk brengen? Respect. We volgen u graag op weg naar uw online groei. 

Wilt u ons de online doelen laten halen? Dank voor uw vertrouwen. We bestuderen uw branche, uw bedrijf en uw concurrentie en starten direct met online succes. 

Gratis advies zodat u direct kunt starten

Stuur uw vraag, we helpen u graag op weg.

Zonder vertalingen bent u begrensd. Website vertalingen kunnen uw bedrijf voorstellen aan de hele wereld.

Voorbeelden van meertalige WordPress websites

Bent u zover dat u uw WordPress website wilt gaan uitbreiden naar meerdere talen? Gefeliciteerd, een mooie stap naar een groter publiek. Belangrijk bij elke vertaling is dat de kwaliteit van de originele website en oorspronkelijke taal niet wordt verminderd door inferieure vertalingen of vertaaloplossingen. Een consistente kwaliteit is de basis voor succes.

We leveren websites waarbij onze klanten zelf de inhoudelijke vertalingen verzorgen. Daarnaast leveren we ook volledig beheerde websites inclusief content creatie en vertalingen. De klant geeft de wenssen aan, wij zorgen voor de oplossing.

Hieronder een aantal voorbeelden van meertalige websites. Kijk er eens goed naar en zie dat een website vertaling weliswaar veel tijd en aandacht nodig heeft maar tevens internationaal commerciële kansen kan bieden.

Meertalige booking website
Bouwjaar 63
Meertalig blog
EurFlex
Meertalige educatie website
Rotterdam Food Cluster

Heeft u WordPress Meertaligheid vragen? Bel 076 - 8882665 of stuur uw vraag:

Video over WordPress vertalen met WPML